Zanfina Ismaili këngëtarja jonë e cila pothuajse pas hitit të saj “S’je ai mo”, nuk po di të ndalet me paraqitjet e saj, shkruan “Kosovarja”.

Jemi mësuar që ta shohin Zanfinën qe një kohë “single”, dhe sigurisht e gjithë vëmendja e publikut është tek ajo, se a do të lidhet me dikë, a ka ndonjë të re, e shumë gjëra iu interesojnë fansave të Zanfinës.

Sot, gjatë ditës ajo shihet në një foto që e ka hedh në instastory afër një djaloshi.

Sigurisht në foto nuk duket asgjë e dyshimtë dhe këngëtarja Ismaili nuk ka bërë asgjë të ditur rreth identitetit të personit në fjalë, përveç emrin e tij.

Mund të jetë ndonjë mik i Zanfinës ose familjar?