Kryeministri Zoran Zaev gjatë takimit me përfaqësues të organizatë ekologjike “Eco Guerilla” tha se zhvendosja e deponisë në Tetovë, së shpejti do të diskutohet në seancë qeveritare.

Në takimin mes Zaevit dhe Xhaferit gjithashtu është diskutuar edhe për problemin me Jugohromin, për të cilin Zaevi ka thënë se do të zgjidhet.

Zaevi, siç njoftojnë nga kabineti i tij, ka thënë se qeveria është e përkushtuar seriozisht për zgjidhjen e problemit me deponitë e egra në vend.