“Rregullorja tregon se kur mund të hapet seanca, ju mund t’i klasifikoni materialet dhe të na i dorëzoni. Megjithatë, plenumi përmes votimit do të tregojë se seanca do të hapet ose mbyllet”, tha Xhaferi./TetovaSot/