Tipar i ri i rrjetit social Facebook, do të nxjerrë në pah bizneset në zonën që ju lejojnë të përdorni internetin, duke ju ndihmuar të ruani MB tuaja të çmuara. Pra ky do të jetë tipari më i fundit i Facebook, i cili mund të jetë “shpëtimtari yt”.

Aplikacioni i rrjetit social i prezantuar gjej Wi-Fi,  funksion duke zbuluar rrjetet e hapura   Wi-Fi kudo që të jeni.

Kur aktivizohet, aplikacionin siguron një hartë të zonës ku ju ndodheni, duke theksuar pikat e nxehta ku do të keni mundësi të gjeni një lidhje interneti.

Duke marrë komente të ashpra pasi u testua për iOS në disa vende vitin e kaluar, Facebook tani po shtjellon funksionin tek përdoruesit në të gjithë botën në pajisjet iPhone dhe Android.

Gjetja e Wi-Fi është shumë e lehtë për t’u përdorur – për ta aktivizuar atë në telefonin tuaj, duhet të ndiqni këto hapa të thjeshtë si në fotot më poshtë.