Persona të armatosur dhe të maskuar, kanë vrarë 11 persona gjatë një feste të organizuar për fëmijë.

Sulmi i përgjakshëm ka ndodhur në Meksikën qendrore, ndërsa siç raportojnë mediat lokale, nuk ka pësuar asnjë nga fëmijët të pranishëm.