Arsim dhe Ramiz Berisha u gjetën të vrarë mbrëmjen e së premtes në malin afër fshatit Kosuriq të Pejës.

Kjo ngjarje ka tronditur këtë familje, pasi në një periudhë kohore brenda 18 vjetësh çon në 5 numrin e familjarëve të vrarë, raporton KTV.

Ndërsa tash kanë mbetur vetëm nëna e tyre dhe gruaja shtatzënë e Ramizit, i cili u vra mbrëmë.

Anëtarë e të afërm të të vrarëve kanë thënë se ende nuk kanë ndonjë të dyshuar për këtë vrasje të dyfishtë.

Babai i viktimave ishte vrarë para luftës, sipas familjarëve, për çështje pronësore.

E për të njëjtën çështje, dyshohet se ishin vrarë edhe dy djemtë e tjerë të familjes në vitin 2006, të cilët po kërkonin gjak për të atin.

Global