VMRO-DPMNE në kumtesën e sotme me shkrim akuzoi se Qeveria për më pak se dy muaj e ka detyruar shtetin për rreth 70 milionë euro dhe se me ribalancin e Buxhetit parashikohet rritje e huamarrjes për 150 milionë euro më shumë se e planifikuara.

Qytetarët, thotë VMRO-DPMNE, duan të dinë pse shteti huazon me një shumë aq enorme dhe ku Qeveria e LSD-së planifikon ta shpenzojë