Njohësi i raporteve të shqiptarëve dhe serbëve, avokati Azem Vllasi, e ka komentuar idenë dhe debatin që po zhvillohet në Serbi në lidhje me Kosovën.

Sipas tij, këtë presidenti serb, Vuçiq, po e bën për të përfituar në rrugën e Serbisë drejt BE-së.

Vllasi tha për RTK se Kosova nuk duhet të lëvizë nga pozicioni si shtet i pavarur dhe i njohur me kufijtë aktualë që është njohur nga më shumë se 100 vende të botës.