Pas bashkëpunimeve shumë të suksesshme me emra shumë të njohur këngëtarja simpatike e muzikës popullore, Vjollca Haxhiu ka bashkuar forcat me një emër tjetër të madh të skenës shqiptare.

Bëhet fjalë për Shkëlzen Jetishin- Xenin me të cilin Vjollca bashkoi forcat për një projekt të titulluar “Hakmarrje”.

Projekti erdhi i realizuar me videoklip dhe është nga bashkëpunimet më interesante të muzikës popullore të realizuara kohëve të fundit.

Global