Vjehrra e aktores turke Beren Saat e njohur tek ne si Kosemi, ka folur për herë të parë para gazetarëve për nusen e saj.

“Beren është shumë e ëmbël, ju as nuk e keni idenë se sa njeri i mirë është. Nuk kemi pasur probleme kurrë mes nesh”, ka thënë Serpil Dogulu.

Ndërsa e pyetur se kur do të bëhen prindër Beren Saat dhe Kenan Dogulu  ajo tha se “me shpresë të Zotit, uroj të kemi lajme të mira”.

Ndryshe Beren Saat dhe Kenan Dogulu në vitin 2014 e kanë kurorëzuar dashurinë e tyre me martesë.

 

Global