Autoritetet britanike njoftuan se një person është dënuar me burg, sepse kishte vjedhur një unazë nga një grua 91-vjeçe dhe me të ishte martuar me të dashurën e tij.

Policia ka bërë të ditur se 38-vjeçari Steven Reid me një tjetër person kishin thyer banesën e gruas për t’i vjedhur unazën.

Reid disa ditë pas vjedhjes së unazës së floririt u martua me të dashurën e tij.

Gjykata britanike dënoi Reid me katër vjet e nëntë muaj burg për shkak të vjedhjes.