Një person me kërcënim me thikë dje në Butel nga një shitore për telefona celularë ka marrë mi 1.500 euro.

Siç kumtoi MPB-ja, rreth orës 21 në polici ka arritur denoncim se në salonin e VIP-Hendi, i locuar te Q.T. “Zhivko Brajkovski” në lagjen Butel, një person i panjohur i maskuar me kërcënim me thikë nga e punësuara ka marrë rreth 100.000 denarë nga qarkullimi ditor, pas çka ka ikur nga vendi i ngjarjes.

Nga MPB-ja po ndërmrren masa për gjetjen e autorit, si dhe ndriçimin e tërësishëm të rastit.