Televizioni SHENJA ju sjell pamje ekskluzive nga vendi i vrasjes së dyfishtë në rrugën “Hoshimin” në Butel të Shkupit, ku gjyshi i nacionalitetit maqedonas vrau nipin e tij, plagosi grun dhe vajzën dhe më pas vrau veten.

Të afërmit e kësaj familjeje nuk kanë pranuar të flasin për Televizionin SHENJA, ndërsa ne së shpejti do t’ju sjellim detaje nga Qendra Emergjente në Shkup, ku janë duke u trajtuar dy të plagosurat.


VRASJA NE BUTEL 01 07 2017 by tvshenjaofficial

 

Comments are closed.