Një veturë më targa zyrtare nga Kosova është parë në orët e vona në qytetin e Shqipërisë, Durrës.

E kjo nuk është hera e parë kur veturat zyrtare keqpërdoret për qëllime tjera dhe jo për punë për instutcionin për të cilin punon, shkruan Indeksonline.

Siç, shihet edhe në foto të dërguar nga një lexues i Indeksonline, vetura “shtetitë” jashtë Kosovës vonë në Durrës.