Vettel dhe Hamilton e kanë të qartë, nuk e duan Fernando Alonson në ekipet e tyre.

Pilotët e Formula 1, Sebastian Vettel dhe Lewis Hamilton i frikësohen konkurrencës dhe për këtë kanë refuzuar Fernando Alonson.

Në pyetjen nëse Alonso duhet të transferohet në ekipet e tyre, ata janë përgjigjur:

“Jam i lumtur me kolegët që kam”, tha Hamilton me një buzëqeshje interesante.

“Nuk jam unë ai që duhet të transferojë pilotë, por preferoj Kimin para tij”, thotë Vettel.