Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka kaluar pasditen e sotme në bjeshkët e Sharrit duke ecur.

Përmes një statusi në Facebook, ai ka treguar se ndodhet në bjeshkë dhe shfaqet duke ecur në natyrë.

“Në Bjeshkët e Sharrit, në këtë pjesë të bukur të Kosovës – nga ku duket mrekullueshëm Pashtriku, porta e lirisë sonë”, ka shkruar Veseli.