Lideri i RDK-së më vulë tregon një rast interesant se edhe bashkëshorja e tij i ka thënë se nuk duhet të meret me çështjet shqiptare “Kur u nisëm për në Danimarkë, gruja mtha, po rej be çe ktue a tej tka mbet tmiresh me çështje kombëtare shqiptare” ka deklaruar Vesel Memedi në Danimarkë video që ka publikuar Latif Arifi i LR-PDSH-së

Ndryshe kjo zënkë mes Aleancës ka nisur që nga dita kur Vesel Memedi nuk pranoi të emërohet ministër i pushtetit lokal ku dërgoi një anëtarë të RDK-së dhe mbeti vet deputet.

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1652216378145153/