Këngëtarja e njohur, Vesa Luma, gjithmonë ka tentuar të shfaqet ndryshe qoftë me look apo dhe me këngë e klipe.

Në fillimet e saj kishte shumë probleme me linjat e trupit, por me kalimin e kohës këngëtarja filloi të bjerë nga pesha dhe të formojë një fizik të hatashëm, me të cilin bëri për vete shumë fansa.

Ajo së fundmi ka publikuar një foto në rrjetin social ‘Instagram’, ku duket mjaft seksi.

Për më shumë, shikojeni fotografinë e mëposhtme.