Një nënë e re ka vdekur nga një sëmundje e rrallë e lëkurës. Ajo e kishte marrë atë gjatë lojërave të seksit që bënte me të dashurin.

Katie Widdowson ishte vetëm 23- vjeç dhe ishte nëna e një fëmije. Mjekët janë shprehur se plagët janë shkaktuar gjatë kohës që i dashuri Dean Smith e kishte lidhur me pranga.

Si pasojë e plagëve ajo ka pësuar atak kardiak. Gjithashtu mjekët kanë thënë plagët e Katies ishin infektuar keq, aq keq sa nuk kishin parë kurrë diçka të tillë. Ajo që mund të themi në përfundim të këtij lajmi të hidhur është se duhet bërë kujdes, pasi lëkura është shumë e ndjeshme dhe mund të humbasim edhe jetën si në rastin e nënës së re.