Artisti i njohur Frank Sinatra, njihet si një prej artistëve më të mëdhenj që ka pasur ndonjëherë Amerika. Sinatra ishte martuar plot katër herë, dhe Barbara ishte gruaja e tij e katërt Ata ishin martuar së bashku në vitin 1976, dhe kishin qëndruar të bashku për 22 vite me radhë, deri në vdekjen e këngëtarit.

Së fundmi, raportohet se Barbara Sinatra ka ndërruar jetë në moshën 90 vjeçare.

“Ajo vdiq në rehati, e rrethuar nga familja dhe miqtë në shtëpinë e saj”, deklaroi drejtori i qendrës së fëmijëve “Barbara Sinatra”,  John Thorensen për “The Desert Sun”.