Një vajzë vetëm tre vjeçe është kafshuar nga 5 qen bulldog amerikanë të cilët kishin arritur të kalonin gardhin dhe të sulmonin fëmijën e vogël.

Ngjarja është regjistruar në muajin maj në Angli.

Vajzës iu desh t’i nënshtrohej një operacioni që zgjati mbi 8 orë ndërsa ende i ka të dukshme shenjat e sulmit.

Padronët e qenve u dënuan me 18 muaj burg.

Historia e vajzës është treguar nga tezja e saj në një emision në BBC ku u trajtua shqetësimi i mos funksionit të ligjit të mbrojtjes nga qentë e egër.

T mobile In article [4]