Një vajzë e cila kishte shkuar me familjen e saj për disa ditë në plazhin e Livadhit në jug të vendit, u përball me një skenë disi të çuditshme që e bëri të skuqej.

Dy meshkuj ishin duke dalë nga deti, kur befas njërit prej tyre me sa duket iu këputën rrobat e banjos. Ai i lidhi ato rreth vetes dhe doli nga uji, por në momentin që u afrua pranë vendqëndrimit të tij, pa e vrarë mendjen fare, hoqi pantallonat, nxorri të gjitha jashtë në mes të njerëzve dhe veshi një palë pantallona të tjera.

Sigurisht që të tilla incidente mund t’u ndodhin të gjithëve, por kjo nuk do të thotë që ndërrimi i veshjes duhet të bëhet në këtë mënyrë përpara të gjithëve, ku rreth e rrotull kishte dhe mjaft fëmijë.

T mobile In article [4] Laor