Një vajzë e ka tepruar kur kanë shkuar me të dashurin e saj në një hotel, dhe nuk kanë arritur të gjejnë vend të lirë.

Siç raporton LL, çifti në fjalë nuk ka gjetur vend të lirë në hotelin që kanë dashur ta kalojnë natën dhe vajza e ka parë të udhës të bëjnë punë edhe në publik, transmeton Gazeta Blic.

Video është kapur nga disa persona që raportohet të kenë qenë edhe ata duke kërkuar një dhomë për hotel.

 Djali siç duket ka arritur t’i përmbahet por vajza i ka kaluar kufijtë e saj, video në vijim e tregon më mirë gjendjen e saj: