Vajza e vogël për të cilën para pak çastesh denoncuam se është zhdukur për fat të mirë u gjet nga familja e saj.

Personat që ishin me të dorëzuan fëmijën familjes të cilët ishin dukshëm të shqetësuar për humbjen e vajzës së vogël.

Një falënderim për gjithë ata që kontribuuan në gjetjen e vajzës dhe kthimin e saj në rrethin familjar.