Gjithmonë sexy dhe mjaftueshëm e ekspozuar për miqtë e saj në rrjetet sociale.

Marina Fara,  vajza e këngëtares korçare ka shkuar në Francë për disa ditë pushimi. Ajo ka publikuar foto në Instagramin e saj.

Si gjithmonë fotot e saj janë pa komente, pasi në fakt pamjet flasin vetë. Si gjithmonë ajo duket në superformë, gati të tronditë pushuesit