Deri tani janë zbuluar me siguri më shumë se 100 lloje të kancerit, përderisa shifrat e vdekjes nga kjo sëmundje çdo ditë e më shumë po bëhen të frikshme.

Megjithatë shumë njerëz nuk e dijnë se ka ushqime të shëndetshme, ngrënia e të cilave mund ta parandalojë këtë sëmundje.

Ushqimet si perimet e gjelbra dhe disa të tjera bëjnë organizmin më të shëndetshëm dhe të fortë duke e bërë atë gjithashtu imun ndaj sëmundjeve, përfshirë edhe kancerin, transmeton Klan Kosova.

Global

Më poshtë janë disa nga këto ushqime. Hidhjani një sy dhe përfshini në regjimin tuaj ushqimor.

Çaji

T mobile In article [4]

Domatet

Perimet

Spinaqi

Hudhra

Agrumet