Pas moshës 40 vjeç metabolizmi ngadalësohet dhe hormonet ndryshojnë. Ja pse ndër hapat më të rëndësishëm për të bërë fillimisht është ndryshimi i dietës ushqimore, duke përzgjedhur ushqime të cilat falë përmbajtjes së tyre të lartë në fibra, antioksidantë dhe vitamina, kthehen në aleatin tonë kryesor të mirëqenies trupore por edhe mendore

Nga avokado te kungulli, ushqimet e duhura për personat mbi 40 vjeç. Janë nëntë ushqime të pasura me substanca të dobishme dhe super të shëndetshme për organizmin, me konsumimin e të cilave ndihmojmë të ruajmë format trupore po kështu i kthejmë në aleate kryesore të mirëfunksionimit të aparatit tretës.

 Setup Timeout Error: Setup took longer than 30 seconds to complete.
  

Studime të shumta evidentojnë se pas moshës 40 vjeç metabolizmi ngadalësohet dhe hormonet ndryshojnë. Ja pse ndër hapat më të rëndësishëm për të bërë fillimisht është ndryshimi i dietës ushqimore, duke përzgjedhur ushqime të cilat deri dje i keni evituar apo paradoksalisht nuk i keni konsumuar.

Falë përmbajtjes së tyre të lartë në fibra, antioksidantë dhe vitamina, kthejmë ushqimin në aleatin kryesor të mirëqenies trupore por edhe mendore.

Avokado
Lakra
Dredhëza
Thjerrëza
Arra
Vaj ulliri
Domate të pjekura
Salmon
Kunguj.