12 nga gjithsej 15 degët e partisë UNITETI, kanë votuar që të shkrihen në një subjekt politik, Alenca për Shqiptarët.

Nënkryetari i partisë, Zulfi Adili, publikisht i shpalli vendimet e degëve, por pa prezencën e kryetarit Gëzim Ostreni, i cili sipas Adilit, i ka shkeputur kontaktet me kryesinë e partisë që nga 6 prilli, kur edhe është informuar për vendimin e degëve.

Kuvendi Qendror i Unitetit: Me shumicë votash u vendos bashkimi dhe formimi i Aleancës për Shqiptarët në një subjekt të përbashkët politike

Gepostet von INA- Iliria News Agency am Mittwoch, 12. Juli 2017