Basketbollistja e kampiones së Kosovës, Penza nga Peja, Ulpiana Emra, me origjinë nga Prizreni, ndez edhe më shumë me stilin e saj. Tani është kohë vere dhe shumica shkojnë në plazhe të ndryshme, por jo edhe të gjithëve iu ka hije dalja në bikini.

Ulpiana apo bukuroshja e sportit me stilin e saj ngrit edhe më shumë temperatuarat dhe mahnit të gjithë me bukurinë që ka.