Në Kosovë, kanë rifilluar punimet në një nga zonat më të njohura arkeologjike, në qytetin antik të Ulpianës.

Po vazhdojnë gërmimet në një nga zonat më të njohura arkeologjike, në qytetin antik të Ulpianës.

Zona që është shpallur parku i parë arkeologjik në vend, është vizituar nga 12 mijë veta vetëm gjatë tetë muajve të fundit.

Zona arkeologjike e Ulpianës mbulon një sipërfaqe prej rreth 120 hektarësh dhe deri tani është arritur të zbulohen vetëm 3 hektarë.

T mobile In article [4]