‘S’ka inatë’ quhet kënga më e re e Nora Istrefit dhe Robert Berishës.

Ky projekt muzikor u lansua sonte dhe përpos fansave, kënga gjeti edhe përkrahjen e kolegëve të tyre, të cilët kanë filluar ta shpërndajnë këngën në rrjetet sociale.

Një nga ta, ka qenë Shkurte Gashi.

Ajo në Instagram hodhi një fotografi të kësaj kënge, foto kjo që u komentua nga Roberti.

Ky i fundit e falënderoi Shkurtën duke e quajtur ‘motër’! Epitet që tregon sa të afërt janë ata!