Pas disa ditë pushimesh në Greqi, Elvana Gjata u rikthye në Shqipëri për t’u çmallur, në vendlindje.

Këngëtarja shqiptare e cila tashmë është qasur fuqishëm në tregun ndërkombëtar sot në aeroplan është shoqëruar nga Valdrin Sahiti dhe e dashura  e tij.

Kjo shihet në një video të publikuar në Instagram në të cilën këngëtarja duket më e bukur se kurrë.

Kjo shihet në një video të publikuar në Instagram në të cilën këngëtarja duket më e bukur se kurrë.

?

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on

Elvana via her Instagram Story ?

A post shared by Elvana Gjata Daily (@elvanagjatadaily) on

Elvana enjoying her vacations with Emina Cunmulaj today in Mykonos ???

A post shared by Elvana Gjata Daily (@elvanagjatadaily) on

?✨??? via @eminacunmulaj

A post shared by Elvana Gjata Daily (@elvanagjatadaily) on