18-vjeçarja Ketjona Ibrahimi nga qyteti i Gramshit humbi jetën gjatë ditës së sotme në spitalin e Elbasanit.

Sipas familjarëve, vajza u operua dy herë nga mjekët për dy gjëra krejt të ndryshme.

“Në fillim na thanë se i kishin plasur vezoret, dhe pastaj e operuan sërish nga tëmthi. As ata nuk e dinin se çfarë po ndodhte”, thonë familjarët e vajzës.

“Askush nuk u interesua për të pas operacionit”, thanë familjarët.