Një foshnje braziliane i cili u qëllua në mitër nga një plumb, është konsideruar si një mrekulli për të mbijetuar dhe familja e tij shpreson se do të kapërcejë lëndimet për të ecur një ditë.

Nënë e tij Claudineia dos Santos Melo ishte nëntë muajshe shtatzënë kur ajo u qëllua duke kaluar afër një përleshje në shtetin e Rio de Janiero.

Arthur, lindi me prerje cezariane të jashtëzakonshme, por tani është paraplegjik.
Megjithatë, ka shpresë se ai mund të shërohet.

Gjinekologu José Carlos Oliveira, i cili po monitoron progresin e Arthur, e quajti mbijetesën e tij “një mrekulli që po ndodh para syve tanë”.

“Sot, ai është paraplegjik, por çdo gjë mund të ndodhë në jetën e këtij fëmije,” tha ai, duke shtuar se kurrë nuk kishte parë një rast të tillë.