Këto janë fotot e para të një adoleshenteje myslimane indiane, e cila u vra barbarisht në Londër.

Celine Dookhran, 19 vjeç, u përdhunoeht dhe u vra në atë që policia po e klasifikon si ‘vrasje për nder’.

Mendohet se ajo u masakrua për shkak se kishte nisur të dilte me një mysliman arab.

Pasi e rrëmbyen atë dhe mikeshën e saj, u mbyllën gojën, i përdhunuan dhe në fund u prenë fytin.

Por mikesha e Celine ia doli që të arratiset, pavarësisht se e kishin prerë në fyt.

Celine nuk ia doli.

Mendohet se adoleshentja, që aspironte të bëhej artiste makijazhi, ishte në dush kur e rrëmbyen.

Autori i këtij krimi dyshohet se është Mujahid Arshid, 33 vjeç.

Ai ka dalë në gjyq.