Pas deklaratave të saj në Top show se meshkujt shqiptar nuk lexojnë dhe është e vështirë të bësh një bisedë me ta, këngëtarja Ronela Hajati është kritikuar mjaft në rrjete sociale.

Mirëpo nuk ka vonuar edhe përgjigja e saj. Ronela ka publikuar një video në Instastories ku tregon biblikotekën e shtëpisë së saj, duke treguar në këtë mënyrë sesa libra lexon.