Pas lajmeve se ajo është në një lidhje me futbollistin e ekipit të Tiranës, vajza e Eli Farës ka shpërthyer kundër medias.

Marina u kap në Sarandë nën shoqërinë e futbollistit 19-vjeçar, mbrojtësin e ekipit të Tiranës, Albi Doka.

Ajo ka sqaruar se Albin e ka familjar dhe jo partner 19-vjeçarin.

“Është e pa besueshme si disa portale dhe gazeta pa pyetur askënd për lidhjen që mund të ekzistojë mes personave, edhe miqtë e familjes ti kthejnë në partnerë!!!!!!”, shkruan Marina Fara në rrjetet sociale.