Xhemal Qefalia, deputeti socialist, ka reaguar pas akuzave nga këshilltarët e LSI-së se vjedh ujin e pijshëm.

Në një prononcim për “News 24”, deputeti ka hedhur poshtë akuzat. Nëse nuk vërtetohen akuzat do bëj padi për shpifje, tha Qefalia.

Më herët, Elona Guri, këshilltare e LSI-së në Bashkinë Tiranë u shpreh:

Global

“Kemi kërkuar që të ndërpriten lidhje të paligjshme të oligarkisë. Ka lidhje të paligjshëm si rasti i Xhemal Qefalisë, që ka lidhje të paligjshme në bizneset e veta. Ne do bëjmë opozitë parimore, institucionale dhe jemi me këmbë në tokë. Kemi kërkuar diferencim të familjeve në nevojë”.

T mobile In article [4]