Një tym i madh është shkaktuar në aeroportin “Adem Jashari”, i cili dyshohet se ka ardhur nga një restorant që gjendet në katin e dytë të aeroprtit.

Në këto foto dhe video të cilat i ka bërë një lexues, shihet se në vendin e ngjarjes kanë arritur edhe zjarrëfikësit.

Mësohet se situata është plotësisht nën kontroll nga menaxhmenti i aeroportit.