Turqit i kopjojnë këngë Dhurata Dorës…janë identike! (Video)

Spread the love

​Shpesh kemi dëgjuar se këngëtarët shqiptar “kopjojnë” këngë nga artistë të tjerë të huaj duke i sjellë në këtë mënyrë në shqip.

Por këtë herë duket se ka ndodhur e kundërta. Dy këngëtarë turq në këngën “Yüzyılın Aşkı” duket se marrë motive nga kënga e njohur e këngëtares Dhurata Dora, “Ayo”. Sinan Akcil dhe Serdar Ortac e kanë publikuar këngën e tyre më 23 maj të vitit 2017, ndërkohë që kënga e Dhurata Dorës në bashkëpunim me Geek është publikuar në 24 dhjetor të vitit 2016, pra më parë se kënga turke. Dëgjojini të dyja këngët për të kuptuar ngjashmërinë mes tyre.


Spread the love