Një video e ardhur në redaksinë tonë tregon se deti në Malin e Robit ka marrë ngjyrë të zezë. Pamjet janë dërgua nga dy turistë të huaj, të cilët kanë janë shokuar nga pamjet që kanë parë.

Na thanë se Shqipëria është vend i bukur. Kjo është e vërtetë ju keni vende shumë të bukura, por kujdes shumë pak. Është e paimagjinueshme të derdhësh ujërat e zeza në det”,- ka shkruar turisti.

Dihet se mënyra më e mirë për të bërë marketing janë eksperiencat që njerëzit i tregojnë njeri- tjetrit, sidomos kur bëhet fjalë për pushimet. Duke qenë se eksperienca e dy turistëve që na kanë shkruar është e keqe na mbetet t’i lutemi Zotit që vitin tjetër numri i turistëve do të rritet dhe jo ulet.