Po janë të dashuruar more dhe janë në ditën e tyre të madhe. Larg syve që sot janë vetëm te ata, kanë gjetur një kënd për të qëndruar pak vetëm. Turi e gjeti mundësinë, si një kavalier i vërtetë t`i thotë dy fjalë të ëmbla dhe të vërteta nusen.

Kjo është përkëdhelja e parë që ai i bën si burri i saj, shkruan Tirana Post. Me këtë rast patën edhe ne mundësinë të shikonim edhe njëherë nga afër zgjedhjen elegante që Orinda ka bërë për fustanin.