Këngëtarja e njohur Tuna solli në jetë dy muaj më parë fëmijën e saj të parë. Mami Tuna u gëzua me një djalë, emri i të cili është Tian.

Ajo dhe bashkëshorti i saj vazhdimisht postojnë foto të djalit, ku duket se i ka lumturuar shumë prindërit e rinj.

Sot mami Tuna ka postuar një foto të Tianit duke qeshur, dhe ngjan aq i ëmbël. Ajo shkruan bashkangjitur fotos, se djali i saj sot është bërë 2 muajsh.

Edhe Patrisi menjëherë pas Tunës ka postuar një foto po aq të bukur të djalit të tyre.