Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump ka thënë se është i “zhgënjyer” me Prokurorin e Përgjithshëm, Jeff Sessions dhe ka thënë se “koha do të tregojë”, kur u pyet për të ardhmen e tij.

Këto komente Trump i bëri gjatë konferencës së përbashkët në Shtëpinë e Bardhë me kryeministrin libanez, Saad Hariri. Trump ka thënë se Sessions është dashur të jetë më i fortë në ndalimin e rrjedhjes së informacioneve nga agjencitë e inteligjencës së SHBA-së. (Video: AP).