Një familje është tronditur, pasi ka zbuluar se në dhomën e tyre të ndenjes dy gjarpërinj kishin bërë “folenë” në një vend që askush nuk do ta mendonte.

Fotot janë postuar nga Australian Sunshine Coast Snake dhe kanë befasuar përdoruesit e mediave sociale duke u përpjekur të zbulojnë pozicionin e tyre. Ata sduan veten për të ‘gjetur gjarpërinjtë’ e fshehur.

Komentet ishin nga më të ndryshmet dhe secili jepte mendimin e tij, se ku mund të ishin gjarpërinjtë.

Ata ishin fshehur në pjesën e sipërme të derës.