Sot në mëngjes rreth orës 9:15 minuta ka ndodhur një tragjedi komunikacioni hekurudhor ku ka humbur jetën një burr nga Demir Kapija.

Bëhet fjalë për personin N.N i cili ka qëndruar në binarët e trenit deri sa është goditur nga treni i linjës Shkup-Gjevgjeli.

Nga MPB thonë se treni nuk ka mundur të ndalojë shpejtësinë pasi vendi ka qenë në kthesë dhe viktima nuk është dukur në horizont.

Për momentin janë duke u pyetur dëshmitarët për ngjarjen e ndodhur dhe se policia së bashku me mjekun ligjor janë duke hetuar rastin