Ngjyrosja e thonjëve është art në vete…

Cilat ngjyra nuk humbin kurrë së qeni trend për gjininë femërore?

Natyrisht, e kuqja dhe e zeza, mirëpo përzierjet e ngjyrave gjithashtu janë shndërruar në hit për çdo grua që dëshiron të jetë në trend të kohës dhe modës.

Në videon më poshtë do të mund të njiheni me artin e të ngjyrosurit thonjët, ato që janë më të kërkuarat për këtë vit.