India është shteti i dytë më i madh në botë, për nga numri i popullsisë, me rreth 1.3 miliardë banorë.

Rreth 23 milionë indianë në ditë, përdorin trenin për të udhëtuar dhe pikërisht për shkak të numrit të madh të pasagjerëve, thuajse gjithmonë trenat në Indi janë të tejmbushur.

Në Indi qarkullon edhe treni më i vjetër në botë, i ndërtuar më 1855-ën dhe që qarkullon në hekurudhën lidhëse mes New Dehlit dhe Rajasthan.

Njerëzit shpeshherë duhet të qëndrojnë të varur në pjesët e jashtme të trenave, për të udhëtuar, sepse të gjesh vend për t’u ulur, duhet të jesh shumë me fat, transmeton tch.

Ndaj, nëse nuk jeni të kënaqur me kushtet e transportit publik në qytetin tuaj, atëherë i hidhni një sy këtyre fotove.