Hapje të konvikteve të studentëve në Shkup për tifozët e Real Madridit dhe Mançester Junajtedit, propozon lideri i Lidhjes Demokratike Pavle Trajanov.

Sipas tij, vendosja duhet të jetë falas ose me kompensim minimal prej 10 euro për krevat, sa të mbulohen shpenzimet reale.