Policia në Kriva Pallankë parashtroi padi penale kundër L.S. (48) nga f.German dhe njoftim kundër djalit të sdaj 17-vjeçar për vepër të kryer penale “shkaktim të rrezikut të përgjithshëm”.

Më datë 27.06.2017, rreth orës 20:00, në vendin e quajtur “Levi Rid”, në atarin e fshatit German, të paraqiturit pa mbikëqyrje kanë ruajtur dhe me vete kanë marrë katër qen agresiv, pa maskë mbrojtëse, të cilët e sulmuan dhe kafshuan S.S. (52) nëpër trup. Më pas, edhe nëna edhe djali fizikisht e sulmuan dhe e goditën me shkopinj të dëmtuarën, duke i shkaktuar lëndime trupore.